Osakemarkkinoiden virtaus vuonna 2022

Osakemarkkinoiden virtaus vuonna 2022

Markkinat ovat olleet vuoristoratamatkalla tänä vuonna, ja näyttää siltä, ​​että ne jatkuvat epävakaina lyhyellä aikavälillä. sijoittaa toiseksi suurimpaan vakuutusyhtiöön ja yhteen johtavista henkivakuutusyhtiöistä täältä sampo-osake.

Osakemarkkinoiden näkymät vuoden 2022 kolmannelle neljännekselle ja mitä sijoittajien tulee olla tietoisia.

Kiinan ja Kiinan väliset jatkuvat jännitteet ovat yksi pääkohteistamme kolmannella neljänneksellä. Tämän vuoden markkinoiden volatiliteetti on ollut erittäin korkea näiden jännitteiden seurauksena, eikä loppua näy. Sijoittajien tulee olla tietoisia siitä, että tämä saattaa edelleen olla pääasiallinen voima markkinoiden heilahtelujen takana. Kolmannella vuosineljänneksellä on myös tärkeä kysymys Yhdysvaltain presidentinvaaleista. Tämä on suuri tapahtuma joka vuosi, eikä tämä vuosi ole poikkeus, koska arvaamattomuutta on niin paljon. Kolmannella vuosineljänneksellä pitäisi keskittyä näihin pääteemoihin. markkinoiden epävakaus, aihe ja jännitteet Yhdysvaltojen presidentinvaalien ympärillä Kiinan kanssa. Jokainen näistä voi vaikuttaa merkittävästi markkinoihin.

Toinen tärkeä huomioitava tekijä kolmatta vuosineljännestä ajatellen on meneillään oleva koronaviruspandemia. Tämä on ollut merkittävä tekijä markkinoilla tänä vuonna, ja se tulee todennäköisesti olemaan tekijänä myös kolmannella neljänneksellä. Pandemia on aiheuttanut paljon taloudellista epävarmuutta, ja se todennäköisesti jatkuu vuosineljänneksellä. Tämä on siis jotain muuta, jota kannattaa pitää silmällä. Nämä ovat siis joitain avainteemoja ja tekijöitä, jotka on otettava huomioon harkittaessa kolmatta neljännestä. Kuten aina, muista neuvotella taloudellisen neuvonantajan kanssa saadaksesi viimeisimmät tiedot ja varmistaaksesi, että salkkusi on sijoitettu tulevalle vuosineljännekselle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kolmannen vuosineljänneksen tärkeimmät huomioitavat teemat ovat: – Epävakaat markkinat – Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset jännitteet – Yhdysvaltain presidentinvaalit – Meneillään oleva koronaviruspandemia Kaikilla näillä voi olla suuri vaikutus markkinoihin ja portfolioosi , joten muista pysyä ajan tasalla ja neuvotella talousneuvojan kanssa.