Elämämme suuri valuuttakriisi alkaa nyt

Elämämme suuri valuuttakriisi alkaa nyt

Kirjoitus on seinällä – taloutemme on vaikeuksissa. Elämämme suurin valuuttakriisi on alkamassa nyt, ja sijoittajien on oltava valmistautuneita.Tässä blogikirjoituksessa keskustelemme siitä, mitä on tapahtumassa, miksi se on tapahtumassa ja miten voit suojautua tulevalta myrskyltä. Ensinnäkin sinun on investoitava sinne, missä tiedät rahasi kasvavan, mikä erityisesti pitkän aikavälin tavoitteisiin.   Selvitä Wartsila-osake mitä sijoituksesi ovat arvokkaita milloin tahansa tarkistamalla niiden hinta tosielämässä .

Talous on vaikeuksissa, koska hallitus käyttää liikaa rahaa.

Hallitus on ollut alijäämäinen jo vuosia, ja se on vihdoin saamassa meidät kiinni. Valtion velka on nyt yli 20 biljoonaa dollaria, ja se kasvaa joka päivä. Tämä on kestämätöntä.

Hallitus myös painaa rahaa maksaakseen menonsa. Tämä aiheuttaa inflaatiota, joka heikentää valuuttamme arvoa. Dollarin ostovoima laskee, ja tämä vaikeuttaa amerikkalaisten mahdollisuuksia hankkia perustarpeet.

Mitä voit siis tehdä suojautuaksesi tulevalta valuuttakriisiltä?

Ensimmäiseksi sinun on ymmärrettävä, mitä on tapahtumassa. Pidä itsesi ajan tasalla, äläkä pidä mitään itsestäänselvyytenä.

Toiseksi sinun on ryhdyttävä toimiin suojellaksesi omaisuuttasi. Tämä tarkoittaa sijoitusten hajauttamista ja sitä, että osa varallisuudestasi on kultaa tai muita jalometalleja.

Kolmanneksi sinun on oltava valmis selviytymään myrskystä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on käteisvaroja, joilla voit elää jonkin aikaa, jos talous ajautuu syöksykierteeseen.

Kukaan ei tiedä tarkalleen, milloin valuuttakriisi iskee, mutta meidän kaikkien on oltava valmistautuneita. Näillä toimilla voit suojella itseäsi ja perhettäsi. Kun valuuttakriisi lopulta iskee, se tulee olemaan erilainen kuin mikään aiemmin näkemämme. Hallitus joutuu tekemään vaikeita päätöksiä, ja talous kärsii. Mutta jos olet valmistautunut, voit selvitä myrskystä ja selvitä voittajana.